Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit - ZiZo Living woonaccessoires, stationary en lifestyle

Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit

Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit
Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit
Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit
8.95
OutOfStock
Uitverkocht


Zusss Mok - Ik vind jou leuk - Wit


Zo leuk, deze mok van Zusss. De dag kun je niet leuker beginnen dan door iets lekkers in te schenken in deze mooie Zusss mok. Ik vind jou leuk, een leuker compliment kun je niet aan iemand geven en zal dan ook bij iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht toveren. Deze mok is ideaal om als cadeau te geven maar ook leuk om te krijgen.


Materiaal: aardewerk.

Kleur: wit.

Afmeting: 9.5 x 7 cm.

Merk:
Zusss.

Zusss staat voor basic, stoer en een tikkeltje eigenwijs.

De prijs is per stuk.
 
 

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN