webwinkelkeur keurmerk voor ZiZo Living
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


Wat houdt het Webwinkelkeur in?

ZiZo Living is aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur. Dit houdt in dat je veilig en betrouwbaar kunt winkelen. De voordelen voor jouw zijn:
 

Gecontroleerd door Webwinkelkeur

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. De organisatie controleert daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan alle wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.
 

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld? Dan vragen wij je vriendelijk een beoordeling achter te laten. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van onze klantenservice.
 

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Het doel van de stichting is om het winkelen op internet veiliger te maken. Zij zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels en de consument.
 

Mystery shopper controles

Periodiek controleert de stichting haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien. Meer informatie over dit keurmerk en de registratie kun je vinden op de website van Webwinkelkeur. Heb je direct een vraag over het keurmerk? Neem dan contact  met ons op en stuur gerust een bericht.
 

Veilig winkelen

ZiZo Living doet nog meer om veilig online te kunnen winkelen. Je klantgegevens zijn veilig bij ons. Bij het aanmaken van een account wordt er een beveiligde verbinding tot stand gebracht tussen onze winkel en je computer. Je herkent deze zogenaamde SSL-verbinding aan een URL die begint met https:// en aan het slotje boven in de adresbalk van je browser en de groene adresbalk. De verbinding kan niet 'afgeluisterd worden'.  Er wordt een "beveiligde verbinding" tot stand gebracht. De informatie wat heen en weer gaat, is niet te lezen of te bewerken door anderen omdat deze versleuteld wordt verzonden.
 
10% korting op je volgende aankoop
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang een code voor 10% korting
op je volgende aankoop


 

Kortingscode ontvang je in de bevestigingsmail.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN