Verzendkosten en levertijd

VERZENDKOSTEN & LEVERTIJD
LEVERTIJD 

Zodra wij de betaling van je bestelling hebben ontvangen wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Je ontvangt hierover een email. Je kan je bestelling ook afhalen, maar laat het ons dan weten zodat we een afspraak kunnen maken.


GRATIS VERZENDING NEDERLAND, BELGIË EN DUITSLAND
Bij bestellingen vanaf € 50,- (netto verkoopbedrag) worden geen verzendkosten berekend. Geldt alleen voor verzendingen binnen Nederland, België en Duitsland. Je bestelling wordt verzonden via Post NL.
 

VERZENDKOSTEN NL


Brievenbuspost € 3,45
Je ontvangt een track en trace code om je bestelling te kunnen volgen. Wanneer pakketpost is berekend en achteraf blijkt dat de bestelling verstuurd kan worden met brievenbuspost dan worden de teveel betaalde verzendkosten teruggestort.

Pakketpost  Nederland:
Pakketpost met Track & Trace 0-30 kg €   5.50
Pakketpost aangetekend met Track & Trace 0-30 kg €   8.00
Pakketpost verzekerd verzenden tot 500 euro 0-30 kg €   9.00


VERZENDKOSTEN EU

Pakketpost Oostenrijk / Luxemburg / Frankrijk en alle andere EU Landen die niet apart zijn aangegeven* (aangetekend en    
met Track & Trace):
* Met uitzondering van Noorwegen hiervoor hanteren wij aparte tarieven. U ontvangt hierover een aangepaste factuur.
België en Duitsland met Track & Trace 0-30 kg €   7.50
Europa 1 aangetekend met Track & Trace 0-2 kg   € 15.00
Europa 1 aangetekend met Track & Trace 2-5 kg € 20.80
Europa 1 aangetekend met Track & Trace 5-10 kg € 26.30
Europa 1 aangetekend met Track & Trace 10-20 kg € 35.30
Europa 1 aangetekend met Track & Trace 20-30 kg  € 41.76


RETOURNEREN
Voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. 
 
De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door ZiZo Living vergoed en zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren. Wanneer het artikel goed is ontvangen wordt het aankoopbedrag, exclusief de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen vijf werkdagen op je bankrekening overgemaakt.
 
Wanneer je een artikel wilt retourneren dan kun je dit kenbaar maken via 
het herroepingsformulier of via e-mail: info@zizoliving.nl. Bij het retourneren dien je het factuurnummer en je persoonlijke gegevens door te geven. Het artikel moet ongeschonden en netjes ingepakt retour worden gezonden. 
Je dient het artikel uiterlijk binnen 14 dagen, na bekendmaking van je retour, in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te sturen naar:
 
ZiZo Living
Nieuwveenseweg 2
2421LC Nieuwkoop
 
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering is ontvangen door ZiZo Living. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd en kunnen wij niet behandeling nemen. 


 

 
 
10% korting op je volgende aankoop
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang een code voor 10% korting
op je volgende aankoop


 

Kortingscode ontvang je in de bevestigingsmail.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN