handgemaakte armbanden en hangers van mas jewelz

Mas Jewelz


Prachtige, handgemaakte armbanden en hangers van MAS Jewelz. De edelstenen hebben ieder hun eigen betekenis. Voor een speels effect kun je een leuke combinatie maken met verschillende kleuren. Stel je eigen ketting samen met een prachtige edelstenen hanger van Mas Jewelz.

Edelstenen geven energie af en nemen negatieve energie op. Deze energie moet regelmatig aangevuld worden. Het opladen van edelstenen kan door de steen een nacht in het maanlicht te leggen(mag achter glas), in de zon (met doekje van natuurlijk materiaal erover, om beschadiging tegen te gaan) of in een bakje met bergkristal. Om de stenen van negatieve energie te ontdoen, kun je ze reinigen/ontladen. Een gereinigde steen voelt positief, helder en koud aan. Het reinigen en ontladen van edelstenen kan door ze minimaal een nacht in de aarde te begraven of je legt ze in een bakje met hematiet steentjes.

 

Sorteer op:
 
 
10% korting op je volgende aankoop
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang een code voor 10% korting
op je volgende aankoop


 

Kortingscode ontvang je in de bevestigingsmail.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN