RETOURNEREN

RETOURNEREN
Zichttermijn / herroepingsrecht
Voldoet een artikel niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te sturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen. De verzendkosten die je maakt om je bestelling terug te sturen worden niet door ZiZo Living vergoed. Indien het artikel goed is ontvangen wordt het aankoopbedrag, exclusief de door jou gemaakte verzendkosten van retourzending, binnen vijf werkdagen op je bankrekening overgemaakt.
 
Wanneer je een artikel wilt retourneren dan kun je dit kenbaar maken via het herroepingsformulier of via e-mail: info@zizoliving.nl.
 Bij het retourneren dien je het factuurnummer en je persoonlijke gegevens door te geven. Het artikel moet ongeschonden en netjes ingepakt retour worden gezonden. Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en verpakking en voldoende gefrankeerd retour te worden gestuurd naar:
 
ZiZo Living
Nieuwveenseweg 2
2421LC Nieuwkoop

 
Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer deze onbeschadigd, in originele verpakking en met juiste frankering is ontvangen door ZiZo Living. Beschadigde, gebruikte of bevuilde artikelen en onjuiste frankering worden niet geaccepteerd.


 

 
 
10% korting op je volgende aankoop
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
ontvang een code voor 10% korting
op je volgende aankoop


 

Kortingscode ontvang je in de bevestigingsmail.
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN