Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me - - ZiZo Living woonaccessoires, stationary en lifestyle

Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -

Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -
Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -
Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -
Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -
13.50
InStock
Aantal


Kutuu Sleutelhanger - A Little Bird Told Me -


Prachtige handgemaakte tinnen sleutelhanger van Kutuu. A little bird told me.. een vogel om goed nieuws te vieren, zoals een huwelijk, examen, nieuwe baan, aankondiging van een zwangerschap, relatie of een andere spannende gebeurtenis. 

De sleutelhanger zit verpakt in een mooi kadodoosje met een band waarop de tekst a little bird told me... staat aangegeven. Onder deze tekst kun je eventueel zelf nog iets persoonlijks schrijven. Leuk om als kado te geven.
De vogel is aan beide kanten hetzelfde.
 
Afmeting:
Vogel: 4 cm x 3 cm.
Roestvrij stalen karabijnhaak, 3.5 cm lang.

Prijs is per stuk.


 
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ookIk heb een vraag over dit product

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN