Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large) - ZiZo Living woonaccessoires, stationary en lifestyle

Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large) ACTIE

Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large)
Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large)
Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large)
Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large)
Hip & Hippie kaars Ongeparfumeerd / 70 branduren (Large)
19.95
InStock
Aantal

Geur: Ongeparfumeerd / 70 branduren.

De schone verbranding van deze handgemaakte, dierproefvrije kaars is vrij van geparfumeerde oliën, wat het creëren van de zuiverste brandende ervaring mogelijk maakt. Gemaakt van natuurlijke soja-was en pure essentiele olie, met een katoenen loodvrije lont. Gemaakt van natuurlijke soja-was en pure essentiele olie, met een katoenen loodvrije lont.

Om het blik zit een gepigmenteerd papier met een mix van wilde bloemenzaadjes en alle onderdelen van de verpakking kunnen worden hergebruikt of gecomposteerd.

Hip & Hippie kaarsen zijn niet alleen een lust voor het oog maar dragen ook een belangrijke boodschap voor onze aarde.

De kaarsen zijn afkomstig van 2 zusjes geboren in Texas, die op een gezonde manier met veel liefde zijn opgevoed en dat willen overbrengen met de hulp van de kaarsen aan de mens.

Donate
Hip & Hippie doneert 5% van hun winst aan een Aarde, mens of dier liefhebbende organisatie. Kijk op de website om te zien welke goede doelen zij steunen.

Light
Hip & Hippie kaarsen zijn handgemaakt van geheel natuurlijke soja was, een loodvrij lont, en met pure Essentiële olie. De kaarsen zijn niet op dieren getest.

Plant
Het gekleurde papier dat is gebruikt, is gemaakt van natuurlijke pigment en voorzien van een mix wilde bloemen zaadjes. Leg het papier een nacht in water en doe er een laagje grond overheen. Na 1 of 2 weken beginnen de Bloemen te groeien.

Recycle
De verpakkingen worden met zorg gekozen. Gebruik of recycle de glazen of blikjes. Compost of gebruik het hennep touwtje. Plant de zaadjes en deel of recycle het informatie boekje en…..draag je bedel.

Love
We houden van onze aarde, elk moment, elke dag.

Hip & Hippie is loving our planet!!

 


Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN